Medveten Kommunikation

Vår förmåga att kommunicera och hur vi bemöter varandra har stor betydelse för trivsel, samarbete och effektivitet på våra arbetsplatser.

Föreläsning & Utbildning

Jag erbjuder föreläsningar, workshops, kortare och längre utbildningar som kan kompletteras med handledning där upplägg och innehåll anpassas efter målgrupp, behov och önskemål. Det kan vara arbetsgrupper som vill öka sin förståelse för varandra eller utveckla sitt bemötande mot kunder och andra grupper. Skolor och förskolor som vill förstärka arbetet med värdegrund och respektfullt bemötande.

Det finns även möjlighet att delta i kortare kurser för er som vill hitta nya förhållningssätt och utveckla er förmåga att kommunicera med större tydlighet och ärlighet, men framförallt mer livsbejakande.

Föreläsningar, Workshops och Utbildningar
Är ni intresserade av att jag kommer till ert företag eller förening och föreläser eller håller en utbildning? Kontakta mig för upplägg och offert.

Öppna utbildningar för privatpersoner på Lt2
Är ni ett kompisgäng, par eller arbetskamrater som skulle vilja gå en kurs som verkligen kommer göra skillnad för era relationer? Hör av er så berättar jag mer.

Träd som sträcker sig mot ljuset

Sagt om föreläsningar och utbildningar

Är du redo att växa genom dina relationer och kommunikation?

Denna hemsida använder kakor. Läs mer.