Våga Växa

Genom Våga Växa erbjuder jag samtalsterapi, handledning individuellt och för par, medling, samt coaching med inriktning mot föräldraskap eller ledarskap. Vid det första samtalet utforskar vi behov och önskemål för att se hur jag bäst kan hjälpa dig eller er. Utgångspunkten är att öka kontakten med oss själva och förståelsen för vad vi behöver och längtar efter, så att vi bättre kan ta ansvar och agera utifrån det. Genom att utforska hur våra känslor och tankar om oss själva och andra påverkar våra relationer kan vi utveckla vår förmåga att kommunicera mer medvetet och på sätt som bidrar till större förståelse, mer frihet och ökat välbefinnande. 

Samtalen äger rum i Lt2:s lokaler på Lilla torget 2 i Alingsås.

Samtalsterapi

Ibland kan det finnas behov av att arbeta på ett djupare plan under en längre period och där är samtalsterapi en möjlighet. Här utforskar vi i ett lugnare tempo genom reflektion och kroppsfokus sådant som kan stå i vägen för det liv du längtar efter med ökad acceptans och självmedkänsla som mål, men framförallt ökat livsutrymme och stärkt självtillit. 

Samtalsterapi
Samtal 50 min 900:- + moms för företag

Händer som håller i jord och en stickling
Två stora gamla träd

Individuell handledning

Tillsammans utforskar vi de tankar, känslor och förhållningssätt som kan stå i vägen i relationen till andra och i kontakten till oss själva. Målet är att skapa förståelse för hur vår kommunikation och våra tankar om oss själva och andra påverkar våra relationer. Att träna oss i att bemöta oss själva och andra med empati, ärlighet och respekt som skapar kontakt och bidrar till större förståelse, mer frihet och ökat välbefinnande. Du får också verktyg för hur du kan förstå och hantera ovälkomna tankar och utmanande känslor, samt hur du kan hitta och välja strategier som berikar dig själv och dina relationer. Vi arbetar utifrån förhållningssättet Nonviolent Communication.

Priser enskild handledning
Handledningspaket 4×1,5 h 4 800:- + moms för företag
Uppföljande samtal efter två paket 1,5 h 1200:- + moms för företag 

Parhandledning/Medling

Oavsett om ni bara vill ha hjälp att förstå varandra bättre och utvecklas i er relation eller har svårt att nå fram med er kommunikation så kan parhandledning erbjuda möjligheter för er som par att närma er varandra på ett nytt sätt. Handledningen kan även omfatta flera familjemedlemmar, konfliktsituationer mellan olika parter eller arbetsgrupper.

Parhandledning
Handledningspaket Par 4×1,5 h 6 000:- + moms för företag

Medling/Handledning grupper
Pris ges vid förfrågan

Ledarskapscoaching
Mamma och dotter går en promenad

Föräldracoaching

Vid Föräldracoaching är fokus på att du som förälder ska hitta dina egna lösningar på utmaningar du möter i vardagen med dina barn och i ditt föräldraskap. Utgångspunkten är ett relationellt förhållningssätt där hörnstenarna är hur vi kan skapa ömsesidiga och respektfulla relationer till våra barn utifrån likvärdighet, autenticitet, personligt ansvar och integritet.

Föräldracoaching
Coachingpaket totalt 10 h 8 000:-
Fristående träffar 900:-/h

Ledarskapscoaching

Ledarskapscoachingen fokuserar på att du ska hitta dina egna lösningar på utmaningar du möter i ditt ledarskap. Vi fokuserar på konkreta situationer, men framförallt på att utveckla ett inre ledarskap utifrån din värdegrund.

Ledarskapscoaching
Process ca 15 h 22 000:- + moms
Uppföljning 1 200:-/h + moms

Kommentarer från handledning

Är du redo att växa genom dina relationer och kommunikation?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer.