Häng med på kurs!

Kursen ”Kommunikation för ett rikare Liv” har varit mycket uppskattad. Vi utgår från grunderna i Nonviolent Communication som är ett kommunikationsverktyg och förhållningssätt som ger oss bättre förståelse för varandra och hjälper oss att nå fram till varandra på ett nytt sätt. Kontakta mig om du är intresserad så skriver jag upp dig på intresselistan. Det finns även möjlighet att gå Kommunikationskurs för par för er som vill fördjupa relationen eller Anpassad dagkurs för dig som är sjukskriven eller vill hitta stöd för att få mer energi och riktning i vardagen. Välkomna!

Andréa Nilsson

Jag är en livsbejakande, nyfiken och kreativ person som värdesätter enkelhet. För mig handlar livet om att hitta min väg, vara sann mot mig själv och leva i harmoni med min omgivning. Att fokusera på det som berikar livet och göra sådant som gör mig glad och ger energi, vilket jag också vill hjälpa andra med. Här i min blogg finner du mina tankar, tips och idéer, samt om det är några aktiviteter på gång.

Arkiv

 

Mer läsning

Är du redo att växa genom dina relationer och kommunikation?

Denna hemsida använder kakor. Läs mer.